Ce au de reproşat actorii, regizorii şi scenografii Teatrului Al. Davila la adresa Consiliului Judeţean Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Secţiei Dramă a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti sunt revoltaţi de relaţia deficitară pe care, spun ei, Consiliul Judeţean Argeş o are cu instituţia de cultură.


Mai mulţi actori, regizori şi scenografi acuză lipsa de transparenţă a Consiliului Judeţean Argeş în numirile pe funcţii de conducere la teatru, şi spun că nu este normal ca atunci când se iau decizii care vizează activitatea instituţiei de cultură, să nu fie consultaţi.

„Vrem schimbarea relaţiei cu Consiliul Judeţean, astfel încât aceasta să nu mai fie una de subordonare, de patronare, ci una de colaborare”, spune unul dintre actorii teatrului.

Exisă şi voci care contestă numirea în funcţia de manager interimar a juristului Teatrului, Araxi Negoşanu, despre care unii dintre angajaţii Secţiei Dramă spun că le-a fost impusă, deşi şi-ar fi dorit să aibă şi ei un cuvânt de spus pentru acest interimat.

Conducerea CJ Argeş spune însă că numirea în funcţia de manager interimar a juristului Araxi Negoşanu a fost făcută în urma unei propuneri venite chiar din partea instituţiei de cultură.

Concursul pentru ocuparea fotoliului de de manager al Teatrului Al Davila va avea loc în mai puţin de o lună.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite