BCM U Piteşti şi-a compromis şansele de calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Tudor Costescu au pierdut şi partida a doua contra celor de la Asesoft Ploieşti , scor 77 – 86 şi este aproape eliminată din cadrul play-offului.

BCM U Piteşti a început mai bine partida, făcând astfel uitată prestaţia din prima confruntare pierdută cu 97 – 80.

Piteştenii au câştigat primul sfert, 26 – 22.

Partea secundă a fost tot la discreţia celor de la  BCM U Piteşti, după 24 – 16.

Ploieştiul a continuat să se chinuie în faţa echipei pe care o depăşea la pas cu doar o zi în urmă. Pauza s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru Asesoft de-a lungul întregului sezon iar acest meci nu a făcut notă discordantă.

Elevii lui Arnautovic au revenit de la cabine mult mai concentraţi în faza defensivă. Asesoft avea să câştige la pas atât sfertul trei, 18 – 8, cât şi sfertul patru, 30 – 19, şi avea să câştige partida cu 86 – 77.

Cătălin Burlacu a fost din nou un meci foarte bun. Ploieşteanul a marcat 24 puncte, a recuperat 11 mingi, a pasat decisiv de 5 ori, fiind cel mai bun jucător al celor de la Asesoft.

De partea cealaltă, cu 25 puncte înscrise Darko Vujacic a fost cel mai bun marcator al Piteştiului. Donte Gennie a bifat 19 puncte şi 6 pase decisive iar Chad Eichelberger 14 puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive.

Următoarea partidă va avea loc luni, 18 aprilie, la Piteşti , iar BCM U Piteşti porneşte meciurile din faţa propriilor suporteri de la scorul de 0 – 2.

CS Mioveni, trei puncte la “masa verde”

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite