Bătaie la un ștrand din Pitești. Un tânăr a ajuns la spital. În altercație a fost implicat și un minor VIDEO

0
Publicat:

O bătaie începută la un ștrand din Pitești, în care au fost implicați doi adulți și un copil, s-a încheiat la spital pentru unul dintre cei trei protagoniști. Polițiștii piteșteni au audiat peste 10 persoane.

Incidentul a avut loc sâmbătă.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, la un ștrand de pe raza municipiului Pitești. În scurt timp, două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată”, a transmis duminică Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că în starea conflictuală au fost implicați un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani, precum și un alt bărbat, de 29 de ani.

Tânărul de 22 de ani a suferit leziuni la o mână (prin autoaccidentare, potrivit IPJ Argeș), fiind necesar transportul acestuia la spital.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând cercetări și cu privire la infracțiunile de loviri sau alte violențe și distrugere”, mai precizează IPJ Argeș.

Niciunul dintre cei trei implicați nu a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor.

„Punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea, în termenul legal, a sesizării. Polițiștii au administrat probatoriu în dosarul penal și au audiat peste 10 persoane. Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, explică IPJ Argeș. 

Amintim că, în urmă cu câțiva ani, paznicul unei baze de agrement din Piteşti a fost împuşcat de un client al ştrandului, enervat că angajatul l-a stropit cu apă. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale oamenilor veniţi la plajă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite