Bacalaureat 2016 Argeş. A doua probă a examenului de Bac este susţinută miercuri: Matematica/Istoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu susţin miercuri, 6 iulie, a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, după opţiunile şi specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continuă vineri, cu ultima probă - la alegere.

Cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului 2016 este susţinută miercuri, 6 iulie, de absolvenţii de liceu.

4.585 elevi argeşeni s-au înscris la această sesiune a Bacalaureatului. Este vorba despre 3.907 absolvenţi de liceu din seria curentă şi 678 din seriile precedente.

În Argeş, 1.051 absolveţi de liceu nu au putut sau nu au dorit să intre în această sesiune, unii dintre ei pentru că nu au avut situaţia şcolară încheiată, ceilalţi, pentru că nu au dorit să susţină examenul. 

Examenul de Bac 2016 se încheie vineri, 8 iulie, cu proba la alegere a profilului şi specializării: Geografie, Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană, Biologie vegetală şi animală, Logică, argumentare şi comunicare etc.

Bacalaureat 2016. Pe 12 iulie se afişează rezultatele pentru Bac 2016

Pe 12 iulie vor fi afişate rezultatele, iar în aceeaşi zi, vor putea fi depuse şi eventualele contestaţii, a căror soluţionare va avea loc între 13 şi 15 iulie. Pe 16 iulie vor fi afişate rezultatele finale. 

A doua sesiune a Bacalaureatului 2016

Pentru cei ce nu vor trece de examenele acestei sesiuni, există Bac-ul de toamnă. Înscrierile pentru a doua sesiune se fac între 18 şi 22 iulie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite