Au fost finalizate cercetările în cazul bărbatului care şi-a bătut prietena până la leşin şi a turnat bere pe ea ca să-şi revină. Ce au propus anchetatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Bogdan Sandu a fost reţinut pe 2 octombrie
Ionuţ Bogdan Sandu a fost reţinut pe 2 octombrie

Dosarul individului din Argeş care la începutul lunii octombrie şi-a bătut bestial prietena a fost înaintat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de trimitere în judecată.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările în dosarul penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi conducere fără drept de către Ionuţ Bogdan Sandu.

"Din cercetări s-a stabilit că, în seara de 1 octombrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Piteşti, ar fi aplicat mai multe lovituri prietenei sale, de 26 de ani, din Piteşti, şi ar fi condus autoturismul acesteia, fără a deţine permis de conducere.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de trimitere în judecată", precizează IPJ Argeş.

Ionuţ Bogdan Sandu a fost reţinut pe 2 octombrie pentru 24 de ore. A doua zi, magistraţii Judecătoriei Piteşti au decis să-l lase în libertate, însă procurorii au făcut apel, iar Tribunalul Argeş a dispus cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Episodul violent s-a întâmplat după ce tânăra a încercat să pună capăt relaţiei cu individul. Pe 1 octombrie, bărbatul a urmărit-o şi s-a ascuns în portbagajul maşinii femeii. A ieşit apoi din portbagaj prin rabatarea banchetei, i-a smuls fetei telefonul din mână, s-a suit la volan şi a plecat cu victima în cartierul Găvana, în zona cimitirului. Pe traseu a lovit-o cu pumnii, iar când a oprit, a bătut-o din nou. Pentru că fata a leşinat de durere, individul a turnat bere pe ea ca să-şi revină.

Tânăra  a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

 Citeşte şi: Şi-a bătut prietena până la leşin şi a turnat bere pe ea ca să-şi revină. Decizia surprinzătoare a primei instanţe

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite