ACCIDENTE CARE AU ÎNFIORAT ARGEŞUL A călcat pe cap două fetiţe şi nu a făcut nicio zi de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra, fetiţa care a scăpat ca prin minune cu viaţă
Alexandra, fetiţa care a scăpat ca prin minune cu viaţă

Accidentul provocat de vedeta tv Şerban Huidu scoate la lumină evenimentele rutiere care au înfiorat Argeşul. Unul dintre acestea este cel în care două fetiţe au fost călcate pe cap de o şoferiţă neatentă, în oraşul Ştefăneşti.

Accidentul provocat de Şerban Huidu în urmă cu câteva zile, readuce la lumină cele mai grave evenimente rutiere petrecute şi în Argeş.

În ultimii ani, cazul care a fost cel mai mediatizat a fost cel al şoferiţei Simona Precopiu Preduţ, al cărei bolid pe care-l conducea în Săptămâna Patimilor 2009 a călcat pe cap două fetiţe în oraşul Ştefăneşti.

CITEŞTE AICI detaliile cumplitului accident

Locul unde fetiţele au fost călcate pe cap

În locul în care fetiţele au fost călcate pe cap, rudele şi cunoscuţii aprind lumânări pentru Ştefania

Tragedia s-a întâmplat în Joia Paştelui. Simona Precopiu Preduţ se afla la volanul unui Audi Q7 şi, în timp ce vorbea la telefon, a intrat cu maşina într-o groapă cu nisip, aflată într-o parcare dintre blocuri, în Ştefăneşti, acolo unde se jucau două fetiţe. Şoferiţa le-a călcat pe micuţe cu roata pe cap, Ştefania Muscă, de 4 ani, murind pe loc, iar Alexandra Nedelcu, care avea atunci 3 ani, fiind în stare gravă. Alexandra a scăpat cu viaţă printr-o minune, însă s-a ales cu sechele care o vor marca pentru totdeauna. Fata nu vede cu ochiul drept şi nu aude cu urechea de pe aceeaşi parte şi suferă de bulimie.

Vezi cum a prezis micuţa Alexandra accidentul care a marcat-o pe viaţă!

Cea mai mare despăgubire RCA din România

Alexandra, împreună cu străbunica ei şi un vecin

Alexandra, alături de străbunica ei

Pe 22 martie 2011 judecătorii Curţii de Apel Piteşti au decis ca Simona Pecopiu Preduţ să plătească străbunicii fetiţei care a supravieţuit accidentului 200.000 de euro despăgubiri materiale şi 300.000 de euro daune morale, iar familiei fetiţei care a murit – 20.000 lei despăgubiri materiale şi 2 milioane de lei daune morale. În plus, şoferiţa a achitat şi aproximativ 25.000 lei cheltuieli de spitalizare. Plăţile au fost făcute de firma de asigurări Ardaf la care şeferiţa îşi asigurase Audi-ul Q7 cu care le-a călcat pe fetiţe. Aceasta este cea mai mare despăgubire RCA plătită până acum de o firmă de asigurări din România.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite