Accident-carambol cu patru maşini pe DN 73. Un BMW X5 a fost grav avariat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră FOTO: ISU Argeş
Circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră FOTO: ISU Argeş

Un accident în care au fost implicate nu mai puţin de patru autoturisme s-a produs în după-amiaza zilei de marţi 29 iulie pe DN 73 Piteşti-Braşov.

Accidentul s-a produs pe raza comunei argeşene Ţiţeşti. După cum ne-au declarat surse judiciare, la un moment dat un autoturism Dacia Logan a încetinit şi semnalizat stânga pentru a intra pe un drum judeţean. Maşina ce venea din spate a redus şi ea viteza, numai că următoarea maşină, un Ford Focus ce avea viteză mare, nu a păstrat distanţa şi a urmat un accident-carambol în urma căruia autoturismul Dacia Logan a fost proiectat pe contrasens într-un BMW X5 ce mergea regulamentar. Cele mai multe avarii le-a suferit autoturismul BMW X5. În urma accidentului în care au fost implicate patru maşini două persoane au fost rănite uşor, iar viaţa acestora nu a fost pusă în pericol. Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor celor doi răniţi, iar circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră.

Vă mai recomandăm şi:

Şofer de 78 de ani, grav rănit într-un accident produs în Prahova. Bărbatul, aflat la volanul unei Dacia, a fost preluat cu elicopterul SMURD

Un BMW a luat foc pe străzile Iaşului, în urma unei coliziuni cu un taxi VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite