A mai murit o victimă a accidentului provocat de tânăra care a condus fără permis şi a ucis, pe loc, un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A murit şi soţia bărbatului care a decedat sâmbătă, în Răteşti -  Argeş, în urma accidentului provocat de tânăra de 19 ani care s-a urcat la volan fără permis.

Bilanţul accidentului tragic soldat sâmbătă cu moartea unui dâmboviţean de 62 de ani e şi mai negru. Soţia bărbatului, preluată de SMURD în stare gravă, a murit la spital. 

Femeia avea 58 de ani.

 Tânăra a fost reţinută

Tânăra care a provocat  tragedia din Răteşti după ce s-a  urcat la volan deşi nu avea permis de conducere, luând cu ea şi o fetiţă în vârstă de doi ani, ambele rănite în accident, a fost reţinută duminică, fiind cercetată inclusiv pentru ucidere din culpă.

Femeia are 19 ani şi este din Răteşti. Sâmbătă, conducea un autoturism pe DJ 702G, fără a deţine permis de conducere. Nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar pe DJ 702J, de un bărbat de 62 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, intrând în coliziune cu partea stânga faţă a autoturismului condus de acesta.

Imagine indisponibilă

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând moartea conducătorului auto (bărbatul de 62 de ani, din Găeşti), rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism (femeie de 58 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa), precum şi rănirea uşoară a tinerei de 19 ani care conducea primul autoturism şi a unei minore de 2 ani, pasageră spate în acelaşi autoturism.

Imagine indisponibilă

Tânăra  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", preciza, sâmbătă, IPJ Argeş.
 

 Vă mai recomandăm să citiţi: 

 FOTO Grav accident produs de o tânără care s-a urcat la volan fără permis şi cu un copil de doi ani în maşină. Un om a murit şi trei persoane sunt la spital

 Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite