1.000 de euro şi 8.000 de lei, pentru „aranjarea“ concursului de angajare într-un spital din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia fb

Angajări " aranjate" la un spital din Argeş. Este concluzia poliţiştilor care au reţinut pentru trafic de influenţă un bărbat din judeţ, plasat vineri în arest la domiciliu.

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Argeş, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au pus în executare două mandate de percheziţie domiliciară, la locuinţele unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

"Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai-iulie 2019, un bărbat de 47 de ani, din Călineşti, ar fi pretins şi primit mai multe sume de bani, constând în aproximativ 1.000 de euro şi aproape 8.000 de lei, de la două persoane, în vederea influenţării în mod favorabil a rezultatelor unor concursuri organizate în vederea angajării de personal medical, la o unitate medicală din judeţul Argeş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate suma de aproximativ 2.000 de lei şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie", precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de procurorul de caz, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite