VIDEO O autospecială cu deţinuţi de la Piatra Neamţ a fost implicată într-un accident aproape de Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină care transporta două persoane private de libertate la Penitenciarul Bacău a intrat în coliziune cu o maşină pe raza comunei Hemeiuş.

Incidentul a avut loc joi dimineaţă, pe Drumul Naţional care face legătura între Piatra Neamţ şi Bacău. În zona comunei Hemeiuş, autospeciala care transporta două persoane din arestul IPJ Neamţ către Penitenciarul Bacău a fost izbită de o maşină marca Toyota, înmatriculată în Italia, înscrisă într-un viraj la stânga.

„Autospeciala noastră care transporta cele două persoane private de libertate avea pornite semnalele luminoase şi acustice, dar şoferul maşinii a declarat că nu le-a văzut. Cei doi deţinuţi vor fi duşi la Penitenciarul Bacău, dar vor fi supuşi şi unui control medical, aşa cum e procedura, chiar dacă am înţeles că nu au fost răniţi în urma impactului”, a declarat comisarul-şef Paul Tablan, şeful IPJ Neamţ.

În urma accidentului, şoferul şi un pasager din maşina Toyota au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Bacău. Persoanele private de libertate au fost preluate de un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale Bacău şi escortate la Penitenciar.


 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite