Tragedie fără margini: două fetiţe şi mama lor au murit într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane din judeţul Neamţ, o femeie şi cei doi copii ai ei, au murit după ce etajul casei a fost mistuit de flăcări, duminică seară.

O femeie de 31 de ani şi cele două fiice ale ei, în vârstă de 1 an, respectiv  7 ani, au murit în urma unui incendiu devastator care a afectat o casă cu etaj din satul Stejaru, comuna Poiana Teiului. Tragedia a avut loc duminică seară, 15 septembrie, în jurul orei 23.02, incendiul fiind anunţat la 112. 

Flăcările au cuprins acoperişul casei şi o anexă, iar cele trei victime au fost găsite fără viaţă într-o cameră de la etajul imobilului. Pe un pat era trupul copilei de un an, iar pe jos erau mama şi fata cea mare.  

Pentru stingerea incendiului au intervenit un echipaj format din 9 subofiţeri din cadrul ISU Neamţ cu două autospeciale, două echipaje de la Detaşamentul de pompieri Târgu-Neamţ şi voluntarii de la SVSU Borca. De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de prim ajutor. Tatăl fetiţelor şi mama lui au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Potrivit primelor date furnizate de ISU Neamţ, cauza incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire pe materiale combustibile.

Flăcările au fost localizate în jurul orei 00.00, însă pompierii au continuat să acţioneze până la ora 3.00 când incendiul a fost lichidat. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite