Piatra Neamţ: Ce mai importantă zi a Finalei Campionatului Naţional de Călărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi va avea loc deschiderea oficială a Finalei Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole, cu defilarea celor peste 100 de cai de rasă, de la ora 14.00.

În cursul dimineţii sunt programate trei probe cu dificultate scăzută, după cum a preciyat Costache Lupu, preşedintele gazdelor, Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamţ. „Ziua va debuta de la ora 10.00, cu trei probe, pentru copii, pentru cai debutanţi şi pentru amatori. De la ora 12.00 va începe prima probă dificilă, de nivel D, iar de la ora 14.00 va alea loc Festivitatea de deschidere a competiţiei, la care vor participa toţi călăreţii cu toţi caii“, a declarat Costache Lupu.

Citeşte şi:

Piatra Neamţ: Au început probele finalei Campionatelor Naţionale de sărituri peste obstacole

Cupa Mondială de Călărie de la Piatra Neamţ a fost anulată

Duminică dimineaţa, de la ora 11.00, se va desfăşura concursul pentru călăreţii amatori, iar de la ora 12.00, seniorii vor concura pentru clasamentul individual.

Începând cu ora 14.00 se va desfăşura ediţia a VI-a a „Memorialului Virgil Bărbuceanu“ organizat de Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamţ pentru cinstirea memoriei antrenorului care a pus bazele hipismului în oraşul de la poalele Pietricicăi. „De la ora 17.00 se va desfăşura cea mai grea probă destinată seniorilor, cu obstacolele ridicate la 1,4 metri, care va conta pentru titlul de campion naţional al anului 2010“, a precizat Costache Lupu.
Câştigătorii finalei Campionatului Naţional, precum şi ai Trofeului „Virgil Bărbuceanu“ vor fi anunţaţi în cadrul festivităţii de premiere, care este programată duminică, 3 octombrie, de la ora 16.00. Valoarea totală a premiilor este de 25.000 de lei, bani asiguraţi de Consiliul Judeţean Neamţ şi de sponsorii concursului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite