Patru morţi pe „drumul blestemat” din Neamţ. Evenimentele tragice de pe DN 15C au avut loc în câteva zile

0
Publicat:

Un nou accident foarte grav s-a petrecut pe un drum blestemat din Neamţ. Patru morţi este bilanţul nedorit înregistrat în câteva zile, decesele pe DN 15C având loc pe aceeaşi porţiune a şoselei care face legătura între oraşele Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ.

Pe 28 octombrie, trei persoane au decedat în accidentul de pe DN 15C FOTO ISU Neamț
Pe 28 octombrie, trei persoane au decedat în accidentul de pe DN 15C FOTO ISU Neamț

Ieri, 9 noiembrie 2022, în jurul orei 20.10, cadre medicale şi poliţiştii de la Serviciul Rutier al Poliţiei Neamţ au fost sesizate cu privire la producerea unui accident, în localitatea Dobreni. S-a anunţat că o maşină a surprins un pieton pe carosabil, starea acestuia fiind foarte gravă

„A reieşit că în timp ce un bărbat, de 49 ani, conducea un autoturism, în localitatea Dobeni, ar fi acroşat un bărbat de 58 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor“, a transmis Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IJP Neamţ.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul pietonului. Datele de anchetă au relevat faptul că victima a fost surprinsă în timp ce se deplasa pe axul acelui drum blestemat din Neamț. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Pe 28 octombrie 2022, pe acelaşi sector de drum din Dobreni a avut loc o altă tragedie, una în care şi-au pierdut viaţa trei persoane. În jurul orei 12.00, două autoturisme s-au tamponat frontal, şoferii, unul de 62 de ani, din Braşov şi celălalt de 70 de ani, din Piatra Neamţ, decedând pe loc.

„Pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor trei persoane. Din păcate, conducătorii celor două autoturisme nu prezentau semne vitale. Din interiorul unei maşini a fost descarcerată şi o femeie de 67 de ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean“, comunica ISU „Petrodava“ Neamţ.

Pe 7 noiembrie, bătrâna aflată în maşina condusă de soţul în etate de 70 de ani a decedat la unitatea sanitară din Piatra Neamţ, astfel că decesele de pe DN 15C sunt în număr de patru, în câteva zile. În acest an, în evenimentele rutiere petrecute pe drumurile Neamţului şi-au pierdut viaţa 45 de persoane. În cel mai grav dintre ele au decedat patru persoane. Toate din aceeaşi familie.

S-a întâmplat pe 13 octombrie, la ora 03.30. Într-o maşină erau şase persoane, care se întorceau de la pelerinajul la Sfânta Parascheva, la Iaşi. Pe E85, cel de la volan nu a acordat prioritate unei autoutilitare. Au decedat un bărbat de 35 de ani, o femeie de 31 de ani, copilul lor de 9 ani şi un nepot de 11 ani.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite