FOTO Cum arată Piatra Neamţ pregătit de sărbători. Instalaţiile pentru iluminatul festiv sunt aceleaşi de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Piatra Neamţ a decis să decoreze oraşul cu instalaţiile folosite şi anul trecut, preferând să aloce banii pentru priorităţile sociale.

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă a fost pus în funcţiune la Piatra Neamţ de Ziua Naţională, pe 1 Decembrie.

Mai evident decât în alţi ani, decoraţiile au fost concentrate în zona centrală a oraşului, respectiv pe platoul Curţii Domneşti, unde se află şi Turnul lui Ştefan cel Mare, şi în Parcul Central. De asemenea, instalaţiile împodobesc consistent careul format din cele patru artere de circulaţie (Bulevardele Republicii, Decebal, Mihai Eminescu şi Piaţa Ştefan cel Mare). 

image
image

Foto

image

Conducerea primăriei a decis ca anul acesta să nu achiziţioneze instalaţii noi, ci să apeleze la cele folosite în anii trecuţi. 

„Instalaţiile sunt aceleaşi pe care le-am avut şi anii trecuţi, nu am achiziţionat nimic nou, folosim tot ce avem în depozite, am reparat chiar şi instalaţiile deteriorate“, a declarat viceprimarul Aurelia Simionică.  

Una din zonele unde au fost concentrate instalaţiile şi figurinele luminoase este Curtea Domnească, un loc frecventat de locuitorii municipiului. 

Efectul iluminatului de sărbători nu este deocamdată valorificat de vreme ce în oraş încă nu a nins, dar este posibil ca până de Crăciun oraşul să fie acoperit de zăpadă.

Vezi şi:

Piatra Neamţ radiază de lumină în prag de Sărbători GALERIE FOTO

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite