Draga Olteanu Matei dedică pietrenilor steaua de pe Aleea Celebrităților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Draga Olteanu Matei între membrii trupei de teatru înființate la Piatra Neamț
Draga Olteanu Matei între membrii trupei de teatru înființate la Piatra Neamț

Artista primește sâmbătă o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, în semn de prețuire și recunoaştere pentru întreaga ei carieră. Draga Olteanu Matei este cetățean de onoare al Capitalei și al municipiului Piatra Neamț.

Actrița Draga Olteanu Matei va primi distincția din partea autorităților din București, sâmbătă, la ora 12.00. Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame, din Piaţa Timpului, este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România.

Doamna Teatrului românesc a declarat că distincția o va dedica pietrenilor, pentru că a fost primită cu căldură la Piatra Neamț și pentru că primește susținere din partea autorităților în toate demersurile culturale.

În ultimii patri ani, Draga Olteanu Matei și-a continuat activitatea la Piatra Neamț, unde a înființat Compania de Teatru „Teatrul Vostru", asociație ce are ca scop promovarea teatrului în rândul amatorilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite