Crimă odioasă în Neamț: o femeie și-a ucis soțul cu un ciocan, după care s-a aruncat în fața trenului UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanțierii care se deplasau prin zona trecerii de cale ferată din comuna Trifești au văzut luni dimineață corpul femeii sfârtecat de roțile trenului. Soțul femeii a fost găsit într-o baltă de sânge în casă de un nepot care a alertat rudele.

Update ora 15.20 Femeia și-a omorât bărbatul cu un ciocan

Anișoara Peșterău a folosit un ciocan ca armă de răzbunare în conflictul pe care îl avea cu soțul ei. Unealta transformată în armă a crimei a fost ridicată de la fața locului de către anchetatori.

Gheorghe Ifrim, nașul de cununie al celor doi soți, bănuiește că scandalul s-a reaprins după ce vineri, 3 august, Anișoara și Ioan au fost chemați la audieri pentru ancheta incidentului din iunie, atunci când femeia și-a lovit soțul care dormea, cu toporul în cap.    

------------

Ioan Peșterău (62 de ani) a fost găsit în stare de inconștiență de către un nepot care a anunțat rudele, iar acestea au sunat la 112. Victima a fost transportată de urgență la spitalul municipal din Roman, însă nu a mai rezistat loviturilor primite.

După ce și-a tocat soțul, femeia a plecat spre calea ferată și s-a aruncat în fața trenului.

Anișoara Peșterău a mai încercat să-și omoare soțul și în urmă cu două luni, după un conflict produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În dimineața zilei de 8 iunie a.c., în timp ce bărbatul dormea, femeia i-a aplicat soțului mai multe lovituri de topor în zona capului. După atac, Anișoara a încercat să-și ia viața și a ales să bea o cantitate de erbicid. Atât femeia, cât și bărbatul au supraviețuit, până în această dimineață după ce au primit îngrijiri medicale la spitalele din Iași și Roman.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite