Azerii de la SOCAR îşi extind reţeaua de benzinării în Neamţ, cu o nouă staţie deschisă la Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 2 iulie, SOCAR a deschis prima benzinărie din Piatra Neamţ FOTO Adevărul
Pe 2 iulie, SOCAR a deschis prima benzinărie din Piatra Neamţ FOTO Adevărul

Compania SOCAR Petroleum inaugurează luni, 22 iulie, o staţie de alimentare cu carburant în municipiul Roman. Este a doua staţie inaugurată în această lună în judeţ, după benzinăria de la Piatra Neamţ deschisă în urmă cu trei săptămâni.

Benzinăria SOCAR inaugurată luni, 22 iulie, la Roman este situată pe strada Ştefan cel Mare, nr. 258. La eveniment participă Hamza Karimov, CEO SOCAR România, reprezentanţi ai autoritâţilor locale, dar şi ai managementului companiei petroliere.

"Cu această nouă staţie multifuncţională de la Roman, compania noastră ajunge la o reţea consolidată de 16 staţii în zona de nord-est a ţării. Doar în judeţul Neamţ SOCAR deţine în prezent patru benzinării dintre care două au fost inaugurate pe parcursul acestei luni. Vor urma şi altele atât în Moldova, cât şi în centre cheie la nivel naţional”, spune Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

SOCAR România este reprezentanţa  companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan. Compania deţine în prezent o reţea de 16 staţii de alimentare în judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Neamţ, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa distribuţiei de carburanţi din nord-estul ţării. Până în prezent compania a creat în România peste 235 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 30 milioane de euro.

Citeşte şi  Azerii de la SOCAR au deschis prima benzinărie din Piatra Neamţ. La zona de fast-food, clienţii pot savura şaorma şi kebab

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite