Votează orașul nostru în competiția adevarul.ro: „Orașul cel mai frumos împodobit de sărbători”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria a aprins mii de lumini în oraș, cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Primăria a aprins mii de lumini în oraș, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Votează orașul nostru ca fiind cel mai frumos împodobit de sărbători! Peste 14 km de aranjamente, ghirlande, medalioane, figurine şi plase luminoase, cu 1,5 km mai mult decât anul trecut, au îmbrăcat Oradea în haine de Sărbătoare. Dacă ai poze cu oraşul împodobit, trimite-le pe adresa redacţiei noastre.

Dacă îți plac hainele de sărbătoare ale orașului nostru, hai să le arătăm lumii întregi! Spune-ne ce îți place din iluminatul de sărbători și votează Oradea ca fiind cel mai strălucitor oraș! Dacă ai fotografii inedite cu orașul nostru în straie de sărbătoare, trimite-le și le vom publica. Haideți să facem din Oradea cel mai festiv oraș!

PUTEȚI VOTA ACCESÂND LINKUL DE MAI JOS:
FOTOGALERIE Votaţi oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători

Aprinderea luminilor de sărbători s-a făcut de 1 decembrie, de către copiii adunați în Parcul 1 Decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.  În premieră, în acest an, pe clădirea Primăriei Oradea şi pe Palatul Vulturul Negru este proiectată în fiecare seară o hologramă luminoasă, pe un fond albastru, cele două monumente părând a fi ninse în permanenţă.

Scena nașterii lui Iisus a fost montată în fața clădirii Primăriei, singurul detaliu care ar putea întregi atmosfera sunt fulgii de zăpadă care încă se lasă așteptați. Astfel de holograme mai sunt numai în capitală, însă urmează să fie introduse și în alte orașe.

Orașul Oradea, îmbrăcat în lumini de Sărbători Orașul Oradea, îmbrăcat în lumini de Sărbători Orașul Oradea, îmbrăcat în lumini de Sărbători

Dă click pe poze pentru a vizualiza mai multe imagini cu orașul pregătit de Sărbători

ECO

O parte dintre becurile care luminează orașul au fost schimbate cu leduri, mai economicoase în privința consumului de energie electrică. Reprezentanții firmei Luxten Oradea estimează că factura de electricitate a primăriei va scădea astfel cu 15 procente. În afară de electricitate, Primăria Oradea nu plăteşte nimic pentru iluminatul de sărbători, acesta fiind asigurat de firma Luxten, în baza contractului de întreţinere anual, încheiat cu municipalitatea.

Votează Oradea aici!

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite