VIDEO Hit-ul "Casablanca" a ajuns la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Low Deep T
Low Deep T

Artistul internaţional Low Deep T a ajuns la Oradea. Londonezul a făcut un show de senzaţie într-un club de fiţe din oraş. Chiar dacă primele piese au fost mai puţin cunoscute de către public, hit-ul Casablanca a încins atmosfera.

Sute de petrecăreţi au umplut, până la refuz, unul dintre cele mai cunscute cluburi orădene pentru se distra alături de artistul britanic Low Deep T. Chiar dacă primele piese au fost mai puţin cunoscute de către public, hit-ul Casablanca a încins atmosfera.

Low Deep T este un artist internaţional, cu o bogată experienţă în industria muzicală. Cunoscut ca TJ Cases, în Marea Britanie, reacţiile pozitive primite pentru compoziţiile sale nu au întârziat să apară. La scurt timp artistul a decis să apară pe scena muzicală sub numele de Low Deep T.

Low Deep T poate părea un nume nou, la început de drum, pe scena internaţională a muzicii house, însă, în realitate acesta este un producător şi compozitor prolific în Marea Britanie. Stilul Low Deep T reprezintă deja un trademark în lumea muzicii house, combinând piese de dragoste cu beat-uri Afro.

Cu numeroase single-uri în spate, "Big Love", "Feelings for you", "Let's go back", dar şi cu un album lansat în 2011, anul acesta Low Deep T revine cu o nouă piesă, numită "Casablanca". Single-ul se bucura deja de succes pe posturile de radio mainstream din România, iar în scurt timp piesa va beneficia şi de un videoclip filmat în cadrul turnelui.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite