Un nou spațiu de relaxare pentru adulți și pentru copii se naște pe malul Crișului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima filigorie a fost montată săptămâna trecută
Prima filigorie a fost montată săptămâna trecută

În paralel cu lucrările de construcție a noului pod rutier Densusianu, primăria amenajează porțiunea, până la podul Decebal, ca zonă de agrement. Pe lângă cei 11 milioane de lei investiți în noua construcție, peste 600.000 de lei sunt alocați pentru transformarea malului drept al Crișului în punct de atracție estival pentru copii și adulți. Astfel, începând cu această săptămână, orădenii sunt îmbiați să se relaxeze

Prima filigorie a fost deja montată în zona Sovata, săptămâna trecută,  în timp ce alte 12 foișoare vor fi amenajate pe mal până la sfârșitul săptămânii.
 "Fiecare filigorie este dotată cu o masă și două băncuțe. Investiția se ridică la 40.000 de lei", a declarat Mirela Macra,  purtătorul de cuvânt al primăriei.
Dacă adulții pot profita de o partidă de șah în aer liber, copiii sunt așteptați în spații de joacă, dotate cu tobogane, carusel și leagăne.  "Amenajăm trei locuri de joacă, pentru care am cumpărat peste 140 de aparate noi. Primul dintre ele a fost dat în folosință în vecinătatea fostei fabrici Metalica", a mai spus Mirela Macra.
Pe malul Crișului sunt așteptați și iubitorii de animale. Pentru aceștia a fost creat un țarc special în care-și pot plimba câinii, fără lesă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite