Un milionar caută fotograf care să-l însoţească prin cele mai luxoase hoteluri ale lumii. Salariul de vis pe care îl oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matthew Lepre caută fotograf personal care să călătorească cu el în jurul lumii FOTO: matthewlepre.com
Matthew Lepre caută fotograf personal care să călătorească cu el în jurul lumii FOTO: matthewlepre.com

Vrei să renunţi la jobul tău actual şi să călătoreşti prin cele mai exotice staţiuni turistice ale lumii? Milionarul australian Matthew Lepre este în căutarea unui fotograf care să-l însoţească şi e dispus să-i ofere un salariu de 55.000 de dolari pe un an  şi să-i achite toate cheltuielile de călătorie şi cazare.

Matthew Lepre, 27 ani, care este fondatorul Ecom Warrior Academy, caută un fotograf care să călătorească cu el în Europa şi Statele Unite, să-i imortalizeze traseul şi să-i încarce fotografiile pe reţelele de socializare.

"În ultimul an am reuşit să-mi cresc afacerea în timp ce am călătorit în Emiratele Arabe Unite, Indonezia, SUA, Noua Zeelandă, Italia, Franţa, Spania, Elveţia şi Thailanda. Până acum m-am bazat pe cel mai bun prieten pentru a face fotografii, ”a explicat milionarul pentru pentru dailymail.co.uk.

Matthew Lepre

„Afacerile mele s-au extins rapid şi am nevoie de prietenul meu, Mitch, să fie acolo pentru a lucra în alte domenii, aşa că acum caut pe altcineva care să preia acest rol, şi să se ocupe de fotografii”, a mai spus tânărul.

Cei care aplică pentru jobul de fotograf trebui să aibă un paşaport valabil, să poată călători atunci când li se cere şi să aibă un ochi pentru imaginea perfectă.

„În timp ce eu am sediul la Sydney, viaţa mea a devenit destul de agitată”, a spus Lepre.

Matthew Lepre

„În urmă cu doar câteva săptămâni am fost solicitat de un post de televiziune din Milano să vină pentru un interviu, aşa că a trebuit să renunţ la tot şi să mă urc într-un avion ca să călătoresc în cealaltă parte a lumii, trei zile mai târziu. Persoana selectată pentru acest rol ar trebui să fie la fel de flexibilă şi să accepte programul meu nebun, care m-ar putea duce oriunde, oricând”.

Matthew Lepre

Toate zborurile şi cazările în străinătate ar fi acoperite de Matthew Lepre, dar fotograful trebuie să deţină propria aparatură profesională. 

La începutul anului trecut, Matthew Lepre a făcut un anunţ similar pentru angajarea unui asistent personal, oferind un salariu de 52.000 de dolari pe an, plus acoperirea cheltuielilor de călătorie şi cazare. 

asistenta

Antreprenorul, care realizează 120.000 de dolari pe lună din patru magazine de e-commerce de succes, a primit 70.000 de aplicaţii dintre care, în final, a ales-o pe cea depusă de o studentă la design vestimentar, Tyanna De Assis.

"E o nebunie. Sunt încă în stare de şoc şi mă întreb cum a ajuns chiar la CV-ul meu ”, a spus De Assis pentru News.com.au în octombrie anul trecut, când a aflat vestea.

asistenta

Când a solicitat postul, trimiţând CV-ul şi scrisoarea de întâmpinare printr-un e-mail, tânăra a scris „Cel mai amuzant asistent personal pe care îl vei avea vreodată” în subiect.

În mod natural, acesta a atras atenţia domnului Lepre şi a decis să o intervieveze telefonic, înainte de a-i oferi postul în compania sa din septembrie 2019.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite