Tânăra violată de tată, acuzată că minte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hajnalka Kralocki, mama fetei, spune că mărturiile fiicei sale sunt pure invenţii
Hajnalka Kralocki, mama fetei, spune că mărturiile fiicei sale sunt pure invenţii

Rudele lui Iosif Kralocki sunt îngrozite de turnura pe care a luat-o cazul. Aceştia spun că bărbatul nu ar fi capabil să-şi violeze fiica.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul întreţinea relaţii sexuale cu fiica sa bolnavă psihic din 2007. „Din declaraţii reiese că Iosif Kralocki şi-ar fi violat propria fiică de când aceasta avea 13 ani. Totul s-ar fi întâmplat cu acordul mamei”, ne-a declarat Viorel Gavra, prim procuror al Prachetului Judeţean.
Rudele bărbatului arestat vineri pentru viol şi incest spun că acesta nu este capabil de asemenea faptă şi că povestea este pură invenţie. „Mai are doi copii pe lângă Szandi. Krisztian are aproape şapte ani. A avut mereu grijă de ei. Nu e adevărat ce se spune despre el. Este o minciună”, a povestit, Mircea Kralocki, fratele lui Iosif.

Szandi s-a răzbunat
În urmă cu două săptămâni, fata s-a certat cu tatăl ei din cauză că acesta i-a interzis să iasă în oraş. „Szandi este bolnavă psihic. Cum să îi permită să facă astfel de lucruri? S-a răzbunat şi a minţit în legătură cu el”, a spus pentru Adevărul de Seară, Hajnalka Kralocki, mama victimei. Rudele susţin că adolescenta se comporta ciudat în ultima perioadă. „În fiecare dimineaţă mergea la şcoala specială şi îşi ducea fratele la grădiniţă. Aveam încredere în ea. Ce libertate îşi dorea? Acum îi e mai bine? Închisă în centrul de plasament? Ce ruşine pe familia noastră, deja au aflat şi colegii de serviciu. Mi-e frică să nu rămân fără loc de muncă”, a spus mama fetei.

Îşi îngrijea fiica
Iosif Kralocki se ocupa doar de îngrijirea fiicei sale. „Când s-a prezentat la sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea pentru a preda actele bolnavei, bărbatul nu a avut comportament violent. Avea contract de muncă pe perioada 06.09.2006 -31.08.2010”, declară directoarea instituţiei,  Koncsek Vadnai Zita, printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei „Adevărul de Seară“.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite