Tânăr arestat după ce a furat din mai multe societăţi comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Oradea împreună cu  poliţiştii Biroului Ordine Publică Urban au început urmărirea penală faţă de orădeanul B.R., de 26 de ani, sub aspectul comiterii  infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Tânărul este suspectat că, în noaptea de 14 spre 15 martie a.c., în jurul orei 04.00, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui salon de coafură din Oradea, de unde ar fi sustras bani, un telefon mobil şi o cameră foto, provocând un prejudiciul total de 3.625 lei.


De asemenea, orădeanul este bănuit că, în noaptea de 19 spre 20 martie, în jurul orei 01.00, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui imobil din Oradea, de unde ar fi sustras două laptop–uri, un telefon mobil, un ceas de mână şi alte bunuri.


Prejudiciul total provocat astfel, în valoare de 10.000 lei, a fost recuperat integral de poliţiştii orădeni.
Totodată, B.R. este suspectat că, în cursul aceleeşi nopţi, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, de unde ar fi două laptopuri, un telefon mobil, 250 de euro şi 1.670 lei.
Prejudiciul total cauzat astfel este de 4.820 lei şi a fost recuperat integral de poliţiştii orădeni.

“Poliţiştii orădeni îl suspectează pe cel în cauză şi că, în noaptea de 19 spre 20 martie, ar fi pătruns în incinta unei alte societăţi comerciale din Oradea, din care nu a mai reuşit să sustragă întrucât s-a declanşat sistemul de alarmă.  Cel în cauză a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a precizat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.
 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite