Şapte persoane, duse la spital după ce un TIR a acroşat 5 maşini, pe DN 79 Arad-Oradea. Şoferul TIR-ului ar fi suferit un atac cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost transportate la spital după ce maşinile în care se aflau au fost acroşate de un tir, joi după-amiază, pe DN 79 Arad-Oradea. Din primele cercetări, cauza accidentului ar fi atacul cerebral suferit de şoferul TIR-ului.

UPDATE 18.02 Pe DN 79 se circulă pe ambele sensuri. Şi potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, 7 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

UPDATE 17.03 Opt persoane au fost transportate, în stare stabilă, dar cu diverse traumatisme, fracturi, excoriaţii, la Spitalul Judeţean Arad, două cu atac de panică şi şase cu diverse leziuni. printre acestea se află şi şoferul TIR-ului, în vârstă de 48 de ani, de origine poloneză, care ar fi suferit un atac cerebral, scrie news.ro.

Potrivit sursei citate, martori aflaţi în trafic le-au declarat poliţiştilor că automarfarul rula ca şi cum nu ar mai fi fost controlat şi a acroşat şi autoturisme de pe sensul opus, provocându-le avarii uşoare, precum ruperea oglinzilor, însă aceşti şoferi nu au rămas la locul accidentului.

Tirul a fost tractat de pe calea ferată, după încheierea cercetărilor, ca să nu blocheze traficul feroviar.

UPDATE 16.34 Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Pîrvulescu, a declarat pentru ”Adevărul” că accidentul s-a petrecut la intrare în localitatea arădeană Andrei Şaguna. Potrivit acesteia, un tir a acroşat pe o rază de trei kilometri cinci maşini, iar 8 persoane au fost transportate la spital.

Tirul a ieşit de pe suprafaţa carosabilă şi s-a oprit pe calea ferată. Nu se ştie cauza producerii accidentului.


Potrivit news.ro, mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs, joi după-amiază, pe DN 79 Arad-Oradea, după ce un TIR a lovit şase autoturisme care circulau în acelaşi sens, pe o distanţă de câteva sute de metri, acolo fiind trimise mai multe ambulanţe şi unităţi SMURD.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arada şi ISU Arad, un TIR care circula dinspre Oradea spre Arad, pe DN 79, a lovit iniţial un autoturism care circula în faţa sa, după care a mai lovit cinci maşini de pe acelaşi sens, pe o distanţă de câteva sute de metri. Conform surselor citate, TIR-ul a ieşit de pe şosea, iar în urma accidentului mai multe persoane au fost rănite. Primele informaţii arată că este vorba de "aproximativ zece răniţi", la locul accidentului deplasându-se mai multe ambulanţe şi unităţi SMURD.

Din primele informaţii mai reiese că răniţii sunt în stare stabilă, o parte primind îngrijiri la locul accidentului, urmând a se stabili câţi vor fi transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, traficul pe DN 79 este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a face posibilă intervenţia echipajelor de prim-ajutor şi a anchetatorilor. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care şoferul TIR-ului a provocat accidentul, fiind posibil ca acesta să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău.

Mai puteţi citi:

Patru persoane rănite după ce maşina în care se aflau a ajuns într-o râpă

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri