Pompierul din Bihor şi amicii lui, care au dezbrăcat şi au umilit o femeie, rămân în arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierul Cătălin Butuc (dreapta, sus) respectiv Andrada şi Florin Costa (dreapta, jos) au bătut, tuns şi dezbrăcat o femeie
Pompierul Cătălin Butuc (dreapta, sus) respectiv Andrada şi Florin Costa (dreapta, jos) au bătut, tuns şi dezbrăcat o femeie

Cei trei tineri din Bihor care, la începutul lunii octombrie, au sechestrat, bătut şi umilit o femeie, ar putea rămâne în arest preventiv încă o lună. Tribunalul Bihor a prelungit măsura dispusă pe numele lor cu încă 30 de zile.

Decizia a fost luată, vineri, la propunerea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, în aceeaşi zi în care instanţa dezbătea cererea de revocare a măsurii, înaintată de avocaţii tinerilor, solicitare care a fost respinsă.

Încheierea de arestare a Tribunalului Bihor poate fi contestată, verdictul final urmând să fie pronunţat la Curtea de Apel Oradea.

Cei trei tineri - fraţii Andrada şi Florin Costa respectiv ompierul militar Cătălin Butuc, au fost arestaţi preventiv pe 10 octombrie, după ce, cu o zi mai devreme, au sechestrat şi umilit o femeie din Oradea, despre care cei doi fraţi bănuiau că ar fi avut o relaţie cu tatăl lor.

Victima, contabilă la firma condusă de tatăl celor doi fraţi, a fost chemată la biroul societăţii din satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, unde a fost ţinută sechestrată ticâteva ore. Cei trei i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, i-au legat mâinile şi picioarele cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului.

Ancheta în caz este desfăşurată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. 

Vă recomandăm şi: 

Caz şocant în Bihor: Odraslele unui fost om de afaceri, cu complicitatea unui pompier, fiu de poliţist, au sechestrat o femeie şi au umilit-o FOTO

Beizadelele care au sechestrat şi torturat o femeie au ajuns în arest. Ce spun procurorii militari

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite