Peste 200 de locuri de muncă prin AJOFM pentru orădenii care vor să se angajeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția Județeană de Ocupare a Forțelor de Muncă scoate la concurs peste 250 de joburi. Oferta este dedicată atât orădenilor cu studii superioare cât și celor cu studii medii sau muncitorilor necalificați.  În baza de date există chiar și joburi în posturi de conducere.

Din locurile de muncă existente, 34 sunt pentru orădenii cu studii superioare. Se caută director de vânzări, programator, inginer service, proiectant inginer mecanic, inginer proiectare construcții, inginer termie, dar și specialist marketing sau asistent manager.

Pentru orădenii cu studii medii există 191 de oferte. Cele mai multe oferte sunt pentru confecționerii de îmbrăcăminte, montatori subansamble, agenți de pază, telefoniști, dar și frigotehniști, forjori sau automatiști. Oferte sunt și pentru vânzători, consilieri vânzări sau organizatori evenimente.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 69 de locuri de munca. Ofertele sunt pentru încasatori pe teren, montatori subansamble, manipulant marfă, confecţioneri îmbrăcăminte şi încălţăminte, spălători auto și femei de serviciu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite