Numerologul Anatol Basarab: "Cristian Tabără se hrănește din atracția față de sexul opus, Crina Abrudan din emoții"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un numerolog celebru a citit în datele de naştere ale vedetelor orădene. Adevărul de Seară vă prezintă ce spune numerologul Anatol Basarab despre Crina Abrudan, Cristian Tabără, Ilinca Vandici sau David Bryan. Numerologul nu a ştiut, în momentul în care a interpretat datele, care sunt numele persoanelor ale căror date le citeşte.

Crina Abrudan - Echilibrată psihic. Nu tinde să domine. Trebuie să învețe să comunice cu lumea. Nu e leneșă, chiar dacă pare la prima vedere. Este doar comodă și economisește energie. Are o părere bună despre ea. Este înclinată către spiritualitate. Îi place să aibă o viață emoțională liniștită, lucru care îi va aduce monotonie în familie și în relație. Pentru ea viață sexuală se află pe ultimul loc, dar specialistul avertizează că o lipsă a activității sexuale i-ar putea cauza probleme la organele de reproducere, cum ar fi chisturi. Pentru ea emoțiile și trăirile sunt mult mai importante într-o relație, partea fizică, din punctul ei de vedere, poate lipsi. Nu are instincte dezvoltate. Dacă ar fi mai spontană și nu atât de controlată, și-ar îmbunătăți mult viața. Orice câștigă este muncit, nimic nu-i cade din cer.

Ilinca Vandici - Îi place să fie în centrul atenției. Este genul de fată care dacă i-ai dat papucii se împacă cu tine doar ca să-ți poată da ea papucii peste o săptămână. Nu știe să piardă. Este o femeie cu instincte foarte puternice. Este o lupoaică, știe să dobândească bogăție și nu va depinde de un bărbat. Este genul de femeie care face totul în casă, bate și cuiele singură, dacă trebuie. Are un psihic puternic. Este un mic dicator și îi place ca lumea să se modeleze după placul ei. Modul în care se percepe ea depinde foarte mult de modul în care o percep cei din jur. Dacă cineva se uită frumos la ea, se simte bine. Dacă cineva e răutăcios cu ea sau o critică, se simte prost. Instinctul sexual este foarte important la ea și sexul joacă un rol important în viața ei.

Cristian Tabără - Psihic puternic, foarte rezistent la presiuni. Are tendința de a-i domina psihic pe ceilalți. Mare capacitate de comunicare. Când nu are nimic de lucru își caută ceva de făcut. Dacă nu-și folosește energia foarte multă de care dispune la muncă sau în alte activități, atunci o folosește în plan sexual. Foarte atras de sexul opus, se hrănește din această atracție. Este primul care întoarce capul pe stradă, când trece o femeie frumoasă. Trebuie să lucreze la imaginea de sine. Puterea lui de creație și starea lui de bine depind foarte mult de cât de multă încredere are în el, în momentul respectiv. Este foarte impulsiv, înclinat să acționeze fără să gândească înainte. Se află la sfârșitul unui ciclu de viață, într-un an al examinărilor, al restanțelor. Poate să fie un an anevoios pentru el.

David Bryan - Are un psihic foarte puternic. Acest lucru îl poate îmbolnăvi, însă îl poate ajuta și să se vindece de cea mai cumplită boală, dacă învață să-și folosească energiile. Tinde să fie un dictator, un tiran, un despot. Îi va face pe ceilalți să-i îndeplinească dorințele, mofturile, să-i urmeze ideile. Cine nu e de acord cu el este împotriva lui. Îi va păstra în anturaj doar pe oamenii pe care-i poate domina psihic. Este foarte creativ. Are bioenergia dezvoltată, suficient pentru a-și susține energetic orice proiect. Nu reușește să atragă bogăție, însă spiritual și familiar va avea mult succes. În unele domenii este foarte priceput, în altele parcă e bătut în cap și nu înțelege nimic. În acest an începe o perioadă foarte bună pentru el, începând de acum va realiza lucruri importante.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite