Mamă ucisă de propriul băiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru oribila crima barbatul risca sa isi petreaca ani buni in inchisoare Foto Adevarul
Pentru oribila crima barbatul risca sa isi petreaca ani buni in inchisoare Foto Adevarul

Un bărbat din oraşul Salonta va sta ani buni la închisoare după ce şi-a ucis mama pe motiv că femeia consumase băuturi alcoolice.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului Szucs Ştefan pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.Acesta a recunoscut că şi-a ucis mama. Şi-a motivat fapta prin faptul că a fost deranjat că femeia consumase băuturi alcoolice.

Inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Bihor, magistraţii procedând la emiterea unu mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

“Probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale relevă că în timp ce se afla în locuinţa din Salonta, inculpatul i-a aplicat mamei sale S.I. mai multe lovituri cu pumnii, leziunile provocate conducând la o hemoragie internă masivă, consecinţa unei rupturi splenice survenită în urma unui traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale care în final au provocat decesul”, a precizat procurorul Vasile Popa, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite