Lavinia Steer, condusă pe ultimul drum de sora sa Olivia Steer și Andi Moisescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântarea Laviniei Steer
Înmormântarea Laviniei Steer

Lavinia Steer, artista pe care orașul în care s-a născut și a trăit nu a lăsat-o să se facă remarcată, a fost înmormântată în acestă dimineață la Cimitirul Municipal din Oradea. Lavinia a fost condusă pe ultimul drum chiar de sora ei, vedeta TV Olivia Steer și o mulțime de prieteni, cunoscuți și foști elevi.

Prea puțină lume a știut cine a fost cu adevărat Lavina Steer. Cei mai mulți o asociau cu sora Olivei Steer, prezentatoarea și soția lui Andi Moisescu. De fapt, Lavinia a fost unul dintre puțini artiști adevărați pe care i-a avut Oradea. Pentru cei care nu au descoperit-o personal e prea târziu. Într-o atmosferă apăsătoare și plină de durere, Lavinia și-a luat astăzi adio de la familie, prieteni, colegi și foști elevi. Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, Olivia, însoțită de soțul său Andi Moisescu și câțiva prieteni a pășit temătoare în capela în care se afla sicriul cu trupul surorii sale.

I-au spus adio

Ochelarii negri de soare au trădat imensa durere pe care vedeta Acasă TV a purtat-o în ochi. Până în momentul final, Olivia a stat aproape de coșciugul Laviniei, așteptând parcă, în zadar, să se trezească din clipă în clipă. Cunoscuții care au privit-o pentru ultima dată au rostit o rugăciune pentru ca sufletul Laviniei să se poată odihni în pace.

Dă click pe poză pentru a vizualiza imagini de la înmormântare

Înmormântarea Laviniei Steer

Viața, ca un film

Lavinia Steer (38 ani ) nu era la fel de cunoscută ca sora ei, însă a fost un om remarcabil, regizor și preparator universitar și doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea. Avea  o  mare pasiune pentru căței, era crescător de câini și a fost arbitru internațional pentru concursurile de câini. „Îmi pare extraordinar de rău pentru ea. O știam de zece ani. Era crescător de câini și ca arbitru era de nota zece. Iubea câinii foarte mult, erau viața ei", a declarat Alafi Ferenc, fostul președinte al Asociației Chinologice Bihor. De câțiva ani, regizoarea se lupta cu cancerul. Apropiații spun însă că până pe ultima sută de metri, Lavinia Steer s-a ocupat de proiectele ei teatrale și a fost foarte activă, în ciuda bolii. Lavinia Steer este absolventă a trei facultăți.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite