În Bihor sunt la mare căutare asistenţii universitari, lectorii şi inginerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor pune la dispoziţia bihorenilor aproape 350 de locuri de muncă. Şi cei care sunt absolvenţi de studii superioare au o şansă de angajare, pentru aceştia fiind disponibile aproape 50 de oferte de muncă.

Astfel, se caută 20 de asistenţi universitari şi lectori, dar şi alţi absolvenţi de studii superioare. Firmele din Bihor vor să angajeze ingineri producţie, ingineri electronişti, ingineri mecanic, ingineri process sau ingineri TCM. Se caută şi  manageri de proiect, economişti, achizitori sau asistenţi sociali.

Şi persoanele care au absolvit liceul sau şcoala profesională au şanse de angajare în această perioadă. În construcţii se caută dulgheri, zidari sau betonişti. În industria uşoară se angajază patiseri, electricieni, mecanici auto, tinichigii, lăcătuşi mecanici ori cusători îmbrăcăminte.

Oferta pentru muncitorii necalificaţi este de 86 de posture disponibile, ca îngrijitor clădiri, femei de serviciu ori muncitori necalificaţi.

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri