Impact fatal. Şoferul unui Audi a murit după ce a intrat într-o depăşire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident mortal pe Drumul Judeţean 792/A, între localităţile Miersig şi Păuşa.  Două maşini s-au lovit frontal, iar şoferul din Audi a murit.

"În accident sunt implicate două autoturisme, o pesoană a decedat, o alta este rănită", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. Potrivit unor martori, se pare că evenimentul rutier s-ar fi produs după ce autoturismul marca Audi a încercat să depăşească un TIR şi nu a mai revenit pe banda de mers.

"Un bărbat în vârstă de 59 ani a suferit traumatisme severe şi a intrat în stop cardio-respirator. Colegii mei care au ajuns la locul accidentului au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire nu au reuşit să-l salveze", a declarat dr.Alexandru Mateoc de la SMURD Oradea.

Cel de-al doilea şofer implicat în accident, un tânăr de 21 ani, a scăpat cu viaţă, fiind transportat la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

"Pacientul are un traumatism cranio-cerebral şi contuzie toracică şi se află în UPU pentru investigaţii şi supraveghere medicală", a precizat medicul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite