Gimnasta Andrada Anton a câștigat Cupa Rotary în fața propriilor suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de sportive au participat la cea de-a IV-a ediție a Cupei Rotary la gimnastică ritmică. Andrada Anton a confirmat forma excelentă în care se află și a câștigat concursul la senioare. Află mai multe despre concursul organizat la Oradea, în materialul următor.

Sala Universității din Oradea a fost sâmbătă gazda celei de-a IV-a ediții a Cupei Rotary la gimnastică ritmică. 70 de sportive cu vârste cuprinse între 6-18 ani au concurat la cele șase categorii: mica gimnastă, categoria a IV-a, a III-a, a II-a, senioare și ansamblu. "La categoria mica gimnastă au concurat fete de 6-8 ani. Ele au avut de executat un exercițiu fără obiect. S-a impus Marcela Rob urmată de Iasmina Nasc, ambele de la Baia Mare și Alexia Curta de la CSU Oradea", a spus Anca Sabău, antrenoare de gimnastică.

Andrada Anton, într-o formă excelentă

Sportivele care au concurat la categoria a IV-a au prezentat un exercițu la cerc. S-a impus Clementina Adamori de la Târgu Mureș, Cristina Ungureanu și Anca Curelea de la CSS 1 Timișoara. La individual compus, categoria a III-a, exercițiile arădencei Adina Zoica au primit cele mia mari note din partea arbitrilor. Pe locul II s-a situat Ioana Rotar de la CSU Oradea și Alexa Prada, ambele pregătite de Anca Sabău. Gimnastele din Arad au dominat concursul la categoria a II-a, unde Diana Neag a ocupat primul loc, iar Nicoleta Vidac locul III. Pe poziția secundă s-a situat Ioana Bugye de la LPS CSS Baia Mare. În concursul pentru senioare, Andrada Anton a confirmat format excelentă în care se află. S-a impus în fața Ștefaniei Chiriac de la CSM Arad și a gimnastei din Baia Mare, Alexandra Ilc. Ultima probă din concurs a fost aplaudată îndelung de spectatori. Primul loc la ansamblu a fost obținut de LPS CSS Baia Mare, locul II de CSS 1 Timișoara, iar locul III de CSM Arad. "CSU Oradea a încheiat acest concurs pe locul IV la egalitate de puncte cu LPS Târgu Mureș sub privirile lui Moș Crăciun care le-a împărțit cadouri tuturor participantelor", a spus Anca Sabău. Antrenoarea a dezvăluit faptul că cea mai bună gimnastă din România, Andrada Anton va participa în 4-6 martie la un concurs internațional în Cehia, iar în septembrie la Campionatul Mondial de la Moscova.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite