FOTO Sărbători de Paşti pentru toţi. Daruri, de la oamenii cu inimă mare, pentru cei nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare dar pe care-l primesc este un prilej de bucurie. Este vorba despre tinerii care au crescut în centrele de plasament şi pentru care sărbătorile nu înseamnă familie, ci mai degrabă emoţia şi bucuria descoperirii micilor atenţii ce vin din partea unor străini.

În Săptămâna Mare, iepuraşul a ajuns şi la Asociaţia Alsterdorf, din Oradea. Zeci de pachete au fost donate beneficiarilor de către Asociaţia Humanitas Clemenţia , în cadrul evenimentului „Sărbători de Paste pentru toţi”. Iniţiativa a avut loc la Casa Frankfurt Oradea, locuinţă protejată care găzduieşte zece persoane adulte cu dizabilităţi mintale.

“Sunt oameni care donează, care se gândesc la persoanele în nevioi, sunt oameni care au nevoie de donaţii. Fundaţia Humanitas este alături de noi de sărbători şi doreşte să ne sprijinească cu pachete. S-au gândit pentru cei 59 de beneficiari ai noştri. O mică atenţie de Paşti astfel ca sărbătorile să fie trăite la aceeaşi intensitate şi de persoanele aflate în dificultate” a precizat Emil Cuc, managerul funda’iei Alsterdorf.

Cu această ocazie, Asociaţia Humanitas Clementia a donat 59 de pachete cu dulciuri şi lucruri pentru igienă, de care vor beneficia toţi tinerii cu dizabilităţi, găzduiţi în cele 8 locuinţe protejate ale Asociaţiei Alsterdorf.

“E prima dată când facem o asemenea activitate şi ne bucurăm că am iniţiat-o şi am reuşit să o facem. Din păcate, bănuţii sunt puţini, dar sperăm să vă putem ajuta” a afirmat Speranţa Căpăţână, din partea Asociaţiei Humanitas Clementia.

„Sărbători de Paste pentru toţi” este primul eveniment iniţiat de Asociaţia Humanitas Clementia pentru categoriile vulnerabile din comunitatea orădeană, în perioada următoare preconizându-se organizare şi a altor acţiuni de acest gen.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite