FOTO Relaxare de 1 Mai. Bihorenii pot opta pentru piscine termale, festival de muzică electronică, aer curat de munte sau grătare la picnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IStrandul din Băile Felix
IStrandul din Băile Felix

Meteorologii anunţă temperaturii de vară pentru prima zi a lunii Mai aşa că orădenii sunt aşteptaţi să se relaxeze la iarbă verde sau în bazinele cu apă termală. Printre destinaţiile favorite alese sunt  localităţile apropiate de Oradea, ca Fughiu, Cihei, Paleu, dar şi cele un pic mai îndepărtate cum este Cetatea Şoimilor ori Şuncuiuş. În topul destinaţiilorse află şi staţiunile Băile Felix dar şi 1 Mai.

Tinerii care vor să îmbine aerul curat cu distracţia pot opta pentru o excursie cu cortul pe platoul peşterii Unguru Mare din Şuncuiuş, unde are loc şi  cel mai antrenant eveniment cu muzică electronică.
Cei mai precauţi sau cei care nu au fost convinşi că este îndeajuns de cald pentru a petrece noaptea în cort, pot alege să petreacă doar o zi în mijlocul naturii.


Şi persoanele care nu se încumetă să iasă din oraş pot alege locurile pentru picnic, special amenajate de către municipalitate. Primăria Oradea a amenajat trei locaţii unde se poate  ieşi la picnic de 1 mai, şi nu numai. Este vorba despre Păduricea din Calea Aradului, Păduricea de pe Calea Clujului şi Zona Silvaş. Administraţia locală susţine că orădenii care vor ieşi la iarbă verde în alte locaţiii decât cele amenajate nu vor fi amendaţi, cu o singură condiţie: să dea dovadă de bun simţ.


Cei care doresc să profite din plin de soare şi de apă pot alege bazinele cu apă termală din Băile Felix sau pe cele din Băile 1 Mai. Preţurile oscilează între 12 lei şi 30 de lei de persoană. Ştrandul Apollo dispune de un bazin acoperit şi trei bazine exterioare cu apă termală, preţul unui bilet fiind de 25 de lei.


Unul din bazinele exterioare oferă posibilitatea de înot pasionaţilor acestui sport. Celelalte doiă bazine exterioare au dimensiuni mai mici şi adâncimi de 120 si 150 cm. Ştrandul oferă  şi  posibilitatea de a beneficia, contracost, de saună, solar, masaj şi duş subacval. Toate piscinele au program normal până la ora 20.00. Orădenii mai pot opta şi pentru ştrandul municipal sau ştrandul din Ioşia, ambele deschise la sfârşitul săptămânii trecute.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite