FOTO Colindători din toată ţara au bătut la poarta Primăriei din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
colindatori oradea

Zeci de colindători îmbrăcaţi în costume populare tradiţionale, veniţi din mai multe zone ale ţării, au trecut pragul Primăriei Oradea.

Proiectul, care i-a adunat pe toţi aceşti păstrători ai tradiţiilor populare autentice, este realizat de Asociaţia Pro Bambini.

Cei aproape 200 de tineri colindători reprezentând judeţele Bihor, Cluj şi Bistriţa Năsăud au prezentat un autentic spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun în jurul bradului, împodobit de angajaţii Primăriei Oradea în Sala Ghişeelor.


Colindătorii au fost întâmpinaţi în Centrul pentru Relaţii cu Publicul de viceprimarul Ovidiu Mureşan şi de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anca Sas.


"Apreciez că după atâtea sute de km pe care i-aţi parcurs, aţi mai făcut un efort pentru a veni să colindaţi şi instituţia noastră. Pe lângă semnul pe care ni-l dă vremea de afară, că suntem în preajma sărbătorilor, vă mulţumesc vouă tuturor, că prin spectacolul pe care îl oferiţi, ne daţi un semn de autentică sărbătoare", a spus viceprimarul Ovidiu Mureşan.


Primăria Oradea va amenaja şi bradul amplasat în sala "Traian Moşoiu", pentru a-i primii pe micuţii colindători, care vor trece pragul instituţiei, săptămâna viitoare.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite