Echipaj de la Ambulanţă, ameninţat. Salvatorii au fost obligaţi să se blocheze în autospecială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipe de groază pentru un echipaj de salvatori. Chemaţi să intervină în cazul unui bărbat agresiv, salvatorii au dat pentru un bărbat înarmat cu un cuţit cu care i-a ameninţat, astfel că au fost obligaţi să se blocheze în autospecială.

Incidentul s-a în colonia de romi din localitatea bihoreană Ineu,la solicitare fiind trimis un echipaj din cadrul Ambulanţei Bihor. „Un echipaj cu asistent şi salvator a fost solicitat, prin 112, de o femeie, să intervină, pentru că soţul ei e agitat şi violent şi a spart toate geamurile de la casă. Echipajul a ajuns şi a fost întâmpinat de un bărbat în vârstă de 40 de ani, cu tulburări de comportament şi înarmat cu un cuţit. A început să îi ameninţe cu cuţitul şi să spună că vrea să omoare pe cineva pentru că vrea să ajungă la închisoare”, a precizat Gheorghe Pintea, managerul SAJ Bihor.

Potrivit acestuia, membrii echipajului au fost nevoiţi să se baricadeze în autospecială şi să solicite ajutor poliţiştilor.

„Bărbatul s-a tot învârtit după maşină, ameninţând cu cuţitul. Colegii au comunicat situaţia dispeceratului şi s-a solicitat intervenţia poliţiştilor. Echipajul a stat circa 20 de minute acolo, după care, de frică să nu fie lovită maşina, au ieşit din colonie şi i-au aşteptat pe poliţişti”, a mai menţionat Gheorghe Pintea.

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, poliţiştii au fost sesizaţi de Ambulanţă, iar un echipaj al Secţiei 5 de Poliţie Rurală Oradea a intervenit. În momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, bărbatul violent s-a calmat. El a fost preluat apoi de echipajul medical şi transportat, fără să opună rezistenţă, la Spitalul de Neuropsihiatrie din Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite