Doi copii au fost transportaţi la spital suferind traumatisme cranio-cerebrale, după ce au fost implicaţi într-un accident cu şase victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe echipaje de prim ajutor au intervenit Foto-Arhiva
Mai multe echipaje de prim ajutor au intervenit Foto-Arhiva

Doi copii, în vârstă de trei, respectiv patru ani, au ajuns la spital, după o coliziune produsă între  maşinile în care se aflau. Accidentul s-a produs pe DJ 792A, produs între localităţile Leş şi Miersig .

La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale, şase persoane fiind implicate, în total, în coliziune. Accidentul în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs pe Drumul Judeţean 792A, între localităţile Leş şi Miersig. Apelul efectuat la 112 anunţa salvatorii că în coliziune au fost implicate mai multe persoane, drept pentru care, ISU Bihor a mobilizat la faţa locului mai multe autospeciale.

„La locul accidentului s-au deplasat Autospeciala Transport Personal şi Victime Multiple, un echipaj de Prim Ajutor din cadrul Detaşamentului de Pompieri 2 Oradea, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă – SMURD, Autospeciala de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a precizat cpt. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.

În cele două autoturisme călătoreau şase persoane. Trei dintre ele au scăpat fără leziuni serioase în timp ce doi copii, unul în vârstă de trei iar celălalt de patru ani, dar şi un adult, au fost transportaţi la spital. Copii au suferit traumatisme cranio-cerebrale iar adultul tot un traumatism cranio-cerebral şi contuzii.

Din fericire nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au declanşat cercetările în vederea stabiliri cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite