Concert „The Thing”, în premieră la Oradea, în cadrul evenimentului „Jazz de Crăciun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră pentru orașul nostru, formația „The Thing", formată din saxofonistul Mats Gustafsson, basistul Ingebrigt Haker Flaten şi bateristul Paal Nilssen-Love, va concerta la cea de-a 12-a ediție a evenimentului „Jazz de Crăciun", care va avea loc in 8 decembrie.

Spectacolul muzical va fi găzdui de Filarmonica de Stat din Oradea, începînd cu ora 20.00. Orădenii vor vea ocazia să îi urmărească în premieră trio-ul scandinav „The Thing" care își propune o reinterpretare a unei paradigme clasice a jazzului clasic: energetic, feroce şi, în acelaşi timp, prevestitor de noi orizonturi în muzica creativă contemporană.  

Artiști de calitate

"Acest eveniment se află, anul acesta, la a 12-a ediţie, mulţumită lui Joe Balogh, ediţie pe care noi, Muzica de Vest, am hotărât să o organizăm cu ajutorul Arial Production. Succesul pe care l-am avut în primăvară, cu Ken Vandermark şi Paal Nilssen-Love, ne-a determinat să o comitem din noi. Ne-am dat seama că publicul orădean merită şi altceva decât adunări populare mai mult sau mai puţin festive", a spus George Staicu, organizator al evenimentului. Biletele se pot achiziţiona de la casieria Filarmonicii sau se pot rezerva direct de pe site-ul organizatorilor: www.muzicadevest.ro. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar în ziua evenimentului va fi de 30 de lei.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite