Aproape o mie de persoane au participat la înmormântarea fetiței moarte în ștrandul Ioșia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetița care a murit sâmbătă în ștrandul Ioșia a fost înmormântată astăzi la Lugașu de Jos
Fetița care a murit sâmbătă în ștrandul Ioșia a fost înmormântată astăzi la Lugașu de Jos

Elizabeth Haidău (7 ani), fetița moartă într-un bazin din ștrandul Ioșia, a fost înmormântată astăzi în comuna bihoreană Lugașu de Jos. Aproape o mie de persoane au participat la înmormântare. Pe tot parcursul ceremoniei religioase mama fetiței nu a lăsat-o pe micuță de mână.

Curtea și biserica penticostală din Lugașu de Jos au fost neîncăpătoare astăzi, pentru mulțimea care s-a strâns să-i aducă un ultim omagiu lui Elizabeth Haidău. Familia fetiței a vegheat la capul micuței, iar mama ei a ținut-o de mână pe tot parcursul înmormântării. Elizabeth era fiica pastorului orădean Ioan Haidău de la de la Biserica Penticostală Apostolică Română Betel. Mama fetei, Felicia Haidău, este profesoară de istorie și geografie la Liceul Teologic Penticostal Betel din Oradea. Ei mai au doi băieți, care au fost la ștrand, împreună cu bunica, în ziua tragediei.

Părinții fetei au refuzat să facă declarații cu privire la tragedia de sâmbătă. În schimb, potrivit procurorilor, în timpul audierilor mama ar fi declarat că a fost de față când Elizabeth a murit. Ea i-a ajutat pe bărbații care au sărit în ajutorul fetei, să o salveze din gura de golire a bazinului. "Mama a declarat că a fost în bazin în momentul în care s-a întâmplat și că a ajutat fetița să-și țină capul deasupra apei. Ea a spus că fetița mai respira când a fost scoasă din bazin și că și-ar fi înghițit limba", a precizat Simina Goia, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.Dă click pe poză pentru fotogalerie de la înmormântarea lui Elizabeth Haidău

Elizabeth Haidău a murit înecată în ștrandul Ioșia
OradeaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite