Aparate de joacă în valoare de peste 260.000 de lei, lăsate în frig, în așteptarea primăverii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatele de joacă au fost montate în parcurile din Oradea
Aparatele de joacă au fost montate în parcurile din Oradea

În plină iarnă, municipalitatea orădeană a terminat de montat aparatele de joacă din parcurile din oraș. Tobogane, leagăne și balansoare, în valoare de peste 260.000 de lei, au fost puse în parcuri, unde doar zăpada se mai așează pe ele.

Primăria Oradea a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că a finalizat montarea celor 36 de aparate de joacă fabricate în județul Prahova, de către firma Lavitex Prod. „Aparatele au fost montate în Parcul Seleuş, Parcul Magnoliei, Parcul Bălcescu, Parcul de lângă Sala Sporturilor, strada Nistrului, strada Sfântul Apostol Andrei, strada Sovata - malul Crişului, strada Grădinarilor intersecţie cu strada Seleuşului și strada Cerbului, din cartierul Dragoş Vodă", a transmis primăria. Au fost montate două complexe cu cinci tobogane şi două leagăne, șapte complexe cu trei tobogane şi două leagăne, nouă balansoare cu două locuri, nouă figurine pe arc şi nouă carusele cu câte șase locuri. Valoare aparatelor de joacă depășește 264.000 lei (fără TVA).

Inutile, pe timp de iarnă

Deși au așteptat de mult timp ca odraslele lor să aibă parte de aparate de joacă noi, unii părinți consideră că montarea lor în plină iarnă este o risipă. „Nu înțeleg ce sens are să le pună acum, când niciun părinte responsabil nu-și lasă copilul să se așeze pe aparatele înghețate. Până la primăvară, când vor putea fi folosite, vor fi deja deteriorate, din cauza intemperiilor", a spus Marta Deak, o orădencă domiciliată în zona Parcului Magnoliei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite