Accident grav pe DN1. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la Urvind Foto-InfoTrafic
Accident la Urvind Foto-InfoTrafic

Doi bărbaţi au ajuns la spital, cu multiple fracture, în urma coliziunii a patru autoturisme ce a avut loc pe Drumul Naţional 1.Pompierii au intervenit pentru a-l descarcera pe un bărbat de 60 de ani, la spital fiind transportat şi un al doilea bărbat de 36 de ani, cu multiple fracturi.

Apelul pe 112 a anunţat producerea unui accident în localitatea bihoreană Urvind, accident în care au fost implicate patru autoturisme. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje de pompieri militari din staţia oraşului Aleşd, cu modul de descarcerare şi echipajul SMURD Oradea. 

Pompierii  au intervenit pentru evacuarea unei victime încarcerate într-un autoturism, un bărbat de 60 de ani. Cealaltă victimă, de 36 de ani, a primit primul ajutor, ambii fiind transportaţi la UPU Oradea. 

"Bărbatul în vârstă de 36 ani, care a fost preluat de echipaj, avea fracturi la nivelul membrelor superioare şi inferioare, un traumatism cranio-cerebral şi contuzii, iar pacientul în vârstă de 60 ani a suferit politraumatisme, traumatism toraco-abdominal", a declarat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. 

Din cercetările efectuate de poliţişti, accidentul a fost provocat de neatenţia unui şofer în vârstă de 36 ani din Aştileu. Aflat la volan, acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, condusă de un bărbat de 53 ani din Zalău, judeţul Sălaj, pe care a lovit-o şi a împins-o pe contrasens. Aici, maşina sălăjanului s-a izbit frontal de un autoturism care venea din sens opus şi pe care l-a proiectat în şanţ.

"În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism şi şoferul celui de-al treilea, un bărbat de 60 ani din Sighişoara, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. 


 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite