VIDEO Străzi inundate şi copaci căzuţi peste maşini în Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa se revarsă în cascadă peste parapeţi în Bahlui  FOTO Asociaţia „WorldStreet”
Apa se revarsă în cascadă peste parapeţi în Bahlui  FOTO Asociaţia „WorldStreet”

Ploaia torenţială de joi, 8 octombrie, a inundat străzile muncipiului Iaşi. Pe Splai Bahlui mal stâng (Bulevardul Regal) o maşină a fost blocată sub ape, iar circulaţia a fost oprită complet.

Judeţul Iaşi este sub avertizare tip cod portocaliu de ploi abundente. 

În după-amiaza zilei de 8 octombrie, au aparut primele probleme cauzate de ploile torenţiale cu un debit de aproximativ 70 litri /mp plus intensificări ale vântului. Astfel, numeroase străzi din municipiul Iaşi au fost acoperite de ape, iar câţiva copaci au căzut peste maşini. 

„Un front atmosferic major este in desfăşurare peste Municipiul Iaşi. Deja au început sa apăra primele efecte din cauza ploii torenţiale spre 70 litri /mp şi vant . Rugămintea este sa evitaţi ieşirile inutile din case şi sa ne semnalaţi pe dispeceratul poliţiei locale orice incident. Suntem sute de persoane pregătite se intervenim cu Salubris, Citadin, Servicii Publice Iaşi şi Poliţia Locala Iaşi”, a transmis primarul Mihai Chirica.

De exemplu, în zona Podu Roş-Cantemir apa a ajuns până la parbrizul maşinilor şi se revarsă în cascadă peste parapeţi în râul Bahlui.

   

Şi Bulevardul Ştefan cel Mare a fost acoperit de ape. 

bulevard

Bulevardul Ştefan cel Mare din Iaşi   FOTO ziaruldeiasi.ro

Pompierii ieşeni au intervenit pe străzile Florilor şi Măgurei, acolo unde doi arbori au căzut peste maşini. Copaci căzuţi au fost şi în curţi şi pe străzi din mai multe zone din Iaşi:  Splai Bahlui, Tudor, pasajele Păcurari şi Galata.

copaci

Copaci căzuţi peste maşinile din Iaşi FOTO Primăria Municipiului Iaşi

Pe aceeaşi temă: 

Cod galben şi portocaliu pentru 24 de judeţe din ţară, până vineri dimineaţa 

Cod galben de ploi torenţiale în mai multe regiuni ale ţării, până vineri dimineaţă. Sunt aşteptate precipitaţii care pot depăşi 70 de litri pe pentru pătrat

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite