Unde ne distrăm weekendul acesta? Vezi ce petreceri şi concerte sunt în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerile de iarnă, concertele live sau targurile de cadouri sunt doar câteva dintre evenimentele care îi aşteaptă pe ieşeni în ultimul weekend înainte de Crăciun.

Sâmbăta e ziua în care toata lumea se distrează! De aceea Club Skye a pregătit o nouă petrecere pentru amatorii de distracţie, „Winter Hot Party". Rezervările se pot face la numerele de telefon 0751 52 77 65 sau 0731 77 33 44.

Tot în această seară întrăgitul folkist Tavi Lazăr va cânta live de la ora 20.00 în Phoenix Club. Rezervările se pot face la numărul de telefon  0757.197.274.

Excentricul designer vestimentar Mircea Bărbulescu îşi prezintă în premieră sâmbătă seara colecţia specială de Crăciun. Evenimentul va avea loc în Queen's Club din interiorul Complexului Super Copou, iar intrarea se face pa bază de rezervare la numărul de telefon 0751.224. 444.

Mos Crăciun colindă Iaşiul. Vezi aici în ce cartier a fost aseară! GALERIE FOTO

Mircea Bărbulescu a absolvit cursurile Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, secţia design vestimentar, completându-şi pregătirea la Londra în cadrul prestigioasei şcoli Kingston University. Până în prezent Mircea Bărbulescu a realizat colecţii pe care le-a prezentat atât în cadrul unor evenimente de amploare precum Romanian Fashion Week, Bucharest Fashion Week cât şi în cadrul unor manifestări locale la Cluj sau Craiova.

Trei zile de colinde şi spectacole caritabile

Pe parcursul întregului weekend ieşenii care trec pragul complexului comercial Era Shopping Park vor putea vizita Târgul de Antichităţi. Vizitatorii Centrului Comercial se vor întâlni cu peste 20 de expozanţi din întreaga ţară, în special din regiunea Moldovei: Iaşi, Suceava, Botoşani, Bacău, Galaţi dar şi din Satu Mare şi Buzău.

Expozanţii vor aduce la Iaşi cele mai frumoase colecţii de numismatică, decoraţiuni, ceasuri atât de buzunar, cât şi de podea, monede, bancnote, icoane, tablouri, obiecte decorative din argint bronz şi alamă sau obiecte din sticlă şi ceramică. În plus cei ce vin în weekend la Era Park la Târgul de Antichităţi pot alege dintr-o gamă de bijuterii de argint, aur, platină, dar şi bijuterii cu diamant. Printre bijuteriile expuse la târg se numără cercei, brăţări, broşe, inele şi pandative.

Concerte caritabile de Sărbători la Iaşi

Weekendul acesta ieşenii o pot asculta pe îndrăgita artistă Alexandrina Hristov. Basarabeanca revine la Mojo Bar, sâmbăta aceasta, de la ora 21.00 şi în Dublin Pub duminică de la 18.00.

Preţul unui bilet este de 20 de lei. Alexandrina Hristov este o artistă originară din Republica Moldova. Activitatea sa se leagă de muzică, pictură şi poezie. Piesa cu care a devenit cunoscută publicului românesc se numeşte  „Fata merge pe jos".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite