Unde ne distrăm sâmbăta aceasta în Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii vin în întâmpinarea ieşenilor cu specialităţi din carne
Comercianţii vin în întâmpinarea ieşenilor cu specialităţi din carne

Ieşenii care vor să iasă din casă sâmbăta aceasta pot opta pentru piese de teatru sau pentru târgul de bunătăţi ecologice care se desfăşoară în aceste zile în oraş.

Sâmbătă, pe 21 ianuarie, la ora 19.00 la sala Teatru la Cub a Naţionalului ieşean va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului „Trei surori" de A. P. Cehov, în traducerea şi adaptarea Marinei Vraciu, cadru didactic la Facultatea de Litere de la Universitatea „Al. I. Cuza".

Dansuri, petreceri tematice în cluburi şi mâncare bio pentru ieşeni

Regia spectacolului este semnată de Cristian Hadji Culea, iar din distribuţie fac parte Livia Iorga, Haruna Condurache, Andreea Boboc, Diana Chirilă, Tatiana Ionesi, Brânduşa Aciobăniţei, Constantin Puşcaşu, Cosmin Maxim, Radu Ghilaş, Călin Chirilă, Teodor Corban, Doru Aftanasiu, Constantin Avădanei, Dumitru Năstruşnicu, Horia Veriveş şi studenţii Dumitru Florescu, Radu Vasiliu, Doru Călin, George Grădinariu, Lucian Valacu, Andrei Emilian, Sorin Cimbru. Biletele la acest spectacol costă 32 de lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere. Acestea pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală.

Târg de bunătăţi

Bunătăţile tradiţionale, ecologice şi natural revin din nou la Iaşi, în curtea Bisericii „Toma Cozma“ în acest final de săptămână la o nouă ediţie a Târgului EcoAgrIs. De vineri şi până duminică, între orele 10.00-16.00, publicul larg îşi poate achiziţiona de la târg nenumărate produse de calitate din diferite judeţe ale ţării. Nelipsite vor fi preparatele tradiţionale din carne din Maramures, brânzeturi şi produse lactate din Suceava şi Iaşi, diverse soiuri de fructe din Maramureş: mere proaspete şi uscate, prune uscate cu miez de nucă în interior, miere de albine şi alte produse apicole din zona Dobrogei. De asemenea, în cadrul târgului ieşenii se vor putea îndulci cu renumitele prăjituri de casă din Maramureş sau Iaşi, tradiţionalul cozonac secuiesc din Harghita, dulceţuri moldoveneşti şi altele.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite