Un individ băut şi violent şi-a înjughiat soţia şi cumnata apoi s-a baricadat în apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacatorul a fost reţinut de Poliţie după ce le-a înjunghiat pe femei Foto: bzi.ro
Atacatorul a fost reţinut de Poliţie după ce le-a înjunghiat pe femei Foto: bzi.ro

Agresiunea a avut loc în comuna Tomeşti, limitrofă Iaşiului, iar scandalul a trezit din somn locatarii blocului, care au chemat Poliţia.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea ieşeană Tomeşti şi-a înjunghiat soţia şi pe sora acesteia, după care a blocat uşa apartamentului în care locuia. Se pare că scandalul a pornit de la contrele pe care soţul şi soţia le-au avut pe marginea relaţiei cu băiatul lor, în vârstă de 4 ani.

Femeia i-a reproşat bărbatului că vine mereu băut acasă, iar acesta i-a spus partenerei de viaţă că nu are grijă de copil. Atacatorul ar fi luat copilul în braţe, iar soţia i-a spus să nu-l mai atingă. În ceartă a intervenit şi sora femeii, iar conflictul a degenerat. Bărbatul s-a înarmat cu un cuţit din bucătărie şi le-a atacat pe cele două femei, care au vârste de 23 şi 24 de ani.

Vecinii au încercat iniţial să intre în apartament, după ce au auzit ţipete şi apeluri la ajutor. Atacatorul a blocat însă uşa apartamentului cu un frigider şi i-a ameninţat şi pe cei care au vrut să intervină. Vecinii au chemat Poliţia, care s-a deplasat la Tomeşti cu angajaţii de la serviciul de intervenţie rapidă. Aceştia au spart uşa şi l-au încătuşat pe bărbatul violent şi băut. Imediat ce a fost scos din apartament a negat faptele şi a spus că n-a înjunghiat pe nimeni, ci că, dimpotrivă, el ar fi fost atacat.

Cele două femei au fost transportate la spital cu răni serioase, iar bărbatul a fost reţinut şi este acuzat de tentativă de omor. Vecinii spun că cei patru s-au mutat recent în apartament şi că bărbatul bea foarte mult şi îşi bătea des soţia, chiar de faţă cu băiatul lor în vârstă de 4 ani. Mai mulţi martori la conflict şi prieteni de-ai agresorului au fost chemaţi la audieri la Poliţie. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite