Tragedie misterioasă la un hotel central din Iaşi. Bebeluşul unui deputat de la Chişinău, mort după ce ar fi fost sufocat de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul FOTO Arhivă
Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul FOTO Arhivă

Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit unor surse juridice, deputatul moldovean Angel Agache, de 44 de ani, şi soţia sa, de 35 de ani, s-au cazat în seara de 15 februarie la Hotel Internaţional din Iaşi. Cei doi au venit la Iaşi împreună cu bebeluşul lor, de şase luni.

În jurul orei 4.30, mama a sunat la 112 şi a anunţat că bebeluşul a murit. Femeia a spus că, în timpul nopţii, ar fi dormit în acelaşi pat cu sugarul şi, din greşeală, l-ar fi sufocat. Mama ar fi recunoscut că a dormit peste copil.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. 

Va fi înregistrat dosar pentru moarte suspectă. Cercetările vor fi efectuate de Secţia de Poliţie competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, ne-a spus Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri