Şef din Poliţia Iaşi, în vizită la procurorii anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Zanfirescu, adjunctul IJP Iaşi
Liviu Zanfirescu, adjunctul IJP Iaşi

Comisarul şef Liviu Zanfirescu, unul dintre adjuncţii şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a fost astăzi la sediul Direcţiei Anticorupţie, însoţit de avocaţii Natalia Moşneguţu şi Gheorghe Şuhan. La ieşire, comisarul a fost zgârcit în explicaţii. 

Vizita adjunctului IJP Iaşi se pare că este legată de o sesizare în legătură cu modul în care Alexandru Hordilă, actualul şef al Poliţiei Locale Iaşi, a fost detaşat de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, la Poliţia Comunitară. „Am fost chemat pentru clarificarea modului în care a fost detaşat sau delegat domnul Hordilă. Nu este vorba de acuzaţii", a precizat scurt adjunctul IJP Iaşi, la ieşirea din sediul DNA.

Şeful Poliţiei Locale Iaşi, Alexandru Hordilă, a precizat că ştie de existenţa unui astfel de dosar la DNA dar că, până acum, nu a fost chemat la audieri. Mai mult, acesta spune că au mai fost sesizări legate de acest subiect. „Există o astfel de lucrare la DNA. Am înţeles că este vorba despre o sesizare a unui fost angajat. Au fost făcute verificări de către instituţiile abilitate şi până acum nu au fost sesizate aspecte de ilegalitate", a precizat şeful Poliţiei Locale Iaşi.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite