Primarul Iaşului: „Cel mai bun guvern ar fi unul condus de către generalul Ciucă. Sunt partinic, recunosc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirica, primarul Iaşului  FOTO Alina Batcu
Mihai Chirica, primarul Iaşului  FOTO Alina Batcu

Liberalul Mihai Chirica spune că, în momentul actual, cea mai bună soluţie este un guvern condus de Nicolae Ciucă.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, susţine că viitorul guvern trebuie să fie condus de generalul Nicolae Ciucă. Declaraţia vine în contextul actualei crizei politice şi a tatonărilor între partide în încercarea de a găsi sprijin pentru guvernare.

„Din punctul meu de vedere, alianţa trebuie să fie condusă de către PNL. Sunt partinic, recunosc. România are nevoie de stabilitate, are nevoie repede de un guvern. Cel mai bun guvern ar fi unul condus de către generalul Ciucă. O spun cu mâna pe inimă şi o spun şi de ce. Este un om ordonat, care ştie să croiască lucrurile în litera legii, a regulamentelor, pentru că aşa a fost crescut şi educat”, a declarat primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, la VIVA FM Iaşi. 

La momentul publicării acestui articol, au loc negocieri între PNL şi PSD, pentru formarea unui nou guvern. 

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, 4 noiembrie, înaintea întâlnirii cu delegaţia PNL, că nu vrea să aibă o discuţie despre ministere, vrea să discute despre măsurile din sănătate şi energie. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Motivul pentru care toţi magistraţii Secţiei Penale a Tribunalului Suceava s-au abţinut de la judecarea dosarului „fabricii de permise“

Mărirea şi decăderea grupărilor yakuza. Povestea primului cap al mafiei japoneze condamnat la moarte

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite