Patronii de videochat, principalii angajatori din Iaşi (AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerele care lucrează la videochat-uri oferă condiţii de lux (sursa: ProStudio)
Tinerele care lucrează la videochat-uri oferă condiţii de lux (sursa: ProStudio)

Sute de firme private le oferă de lucru tinerelor care sunt dispuse să se dezbrace online. Ofertele sunt foarte tentante: salariul unei începătoare porneşte de la 1.600 de lei pentru opt ore de lucru şi poate ajunge şi la 3.000 de euro.

Cei mai importanţi angajatori pe timp de criză din Iaşi sunt patronii de videochat-uri. Pentru femeile care vor să câştige bani frumoşi se găsesc sute de job-uri, iar ofertele sunt foarte generoase.

Cele mai mici lefuri pornesc de la 1.600 de lei pentru tinerele „neiniţiate" şi pot ajunge şi la 3.000 de euro, în cazul celor care şi-au făcut deja clienţi fideli pe internet.

Citeşte şi:
Job-uri care au căutare pe timp de criză

Se fac angajări doar la videochat-uri şi terase

Nu trebuie să ai experienţă, te poţi descurca uşor dacă ştii engleză şi franceză. Trebuie să-ţi pregăteşti câteva ţinute sexy", le spune Mario, patronul unui videochat, reporterilor „Adevărul de Seară", care s-au prezentat la un interviu de angajare.

Fetele lucrează din pat

Un administrator al studioului, situat într-o luxoasă vilă cu trei etaje şi peste 1.000 de metri pătraţi din centrul Iaşiului, ne conduce prin încăperi pentru a ne arăta condiţiile de lux în care vom lucra. Este foarte cald, pentru ca tinerele să poată lucra sumar îmbrăcate, iar „biroul“ este format dintr-un pat acoperit cu satin roşu voluptos, la capătul căruia se află calculatorul şi o cameră video.

„Fiecare fată are propria cameră, o să ai intimitate, nu te deranjează nimeni. Poţi sta la calculator să scrii şi poţi vorbi dacă doreşti cu clienţii tăi“, ne spune Mihaela, care a lucrat aproape 10 ani la videochat, iar acum este administrator şi le sfătuieşte pe novice cum să agaţe clienţii de pe internet. Nu apucăm să vedem camera unei angajate, aflate la lucru. „Putem intra?“, întreabă totuşi Mihaela pentru a ne prezenta fetelor. „Nu, că sunt pe privat“, se aude o voce agitată din camera vecină, de unde răsună o melodie lascivă.
Site-uri doar pentru adulţi

După ce ne-am declarat încântate, Mario ne spune că va trebui să ne facem un profil sexy, cu câteva fotografii, pentru că vom apărea pe site-uri destinate adulţilor.

„Va trebui să vă dezbrăcaţi până la pielea goală. Vom face o şedinţă foto şi o să aveţi şi profil. Nu contează şi nici nu mă interesează ce faceţi cu clienţii“, afirmă complice patronul. Pentru cei 1.600 de lei promişi va trebui să pregătim lenjerie provocatoare şi să fim jucăuşe pentru a îndeplini fanteziile bărbaţilor din toată lumea, câte opt ore ziua sau noaptea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite