O nemţeancă a născut tripleţi la Maternitatea „Cuza Vodă“ din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maternitatea „Cuza Vodă“ din Iaşi
Maternitatea „Cuza Vodă“ din Iaşi

Cristina Băcăuanu are 23 de ani şi a aflat că are tripleţi când era însărcinată în luna a treia. Tânăra din judeţul Neamţ se declară o mămică fericită şi este mulţumită că cele două fetiţe şi băieţelul sunt sănătoşi tun.

„Eu încă nu am reuşit să-i văd pentru că nu am reuşit să mă ridic din pat. I-a vizitat în schimb tatăl care mi-a spus că sunt superbi", a spus Cristina Băcăuanu.

Tânăra a spus că şi-a dorit foarte mult un copil şi este mulţumită chiar dacă soarta i-a dat trei. „Avem deja naşi de botez pentru micuţi. Încă erau mai mulţi prieteni care ar fi vrut să ne boteze şi ar mai fi fost necesari încă vreo trei copii să-i mulţumim pe toţi", a glumit tânăra mămică.

„A fost nevoie de cezariană pentru a scoate copii şi toţi sunt bine. Au greutăţi cuprinse între 1,7 şi 1,9 kilograme", a spus medicul Nina Dumitraşcu de la Maternitatea „Cuza Vodă".

Cei teri micuţi au deja şi nume: prima născută este Natalia Iasmina, a doua este Matilda Carina, iar băieţelul, care a venit pe lume ultimul, este Patric Andrei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite